Δελτίο τύπου For Katerina

Δελτίο τύπου For Katerina

Press

Το «For Katerina» είναι ένα ξεχωριστό δρομικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 27/6/2020 έως το Σάββατο 04/07/2020.

Έμπνευση γι' αυτή την προσπάθεια αποτελεί η ζωή της αγαπημένης μας Κατερίνας Βελονίδου. Στις 22 Νοεμβρίου 2018 η Κατερίνα διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το Σάρκωμα Ewing, που δυστυχώς βρισκόταν ήδη στο 4ο στάδιο. Σχεδόν 5 μήνες μετά τη διάγνωση η Κατερίνα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 14 Απριλίου 2019.

Ο σύζυγός της, δρομέας υπεραποστάσεων, Αλέξανδρος Γεωργίου θα διανύσει 573 χιλιόμετρα, σε μία διαδρομή που αποτελεί, ουσιαστικά, την πορεία της ζωής της Κατερίνας από το πατρικό της σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης έως το σπίτι της όπου έζησε με τον σύζυγό της και τον γιο τους στην Κερατέα Αττικής

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Αλέξανδρος θα είναι κατά κύριο λόγο εκείνη της Παλαιάς Εθνικής Οδού, καθώς και επαρχιακοί δρόμοι.

Οι 8 τομείς - ημέρες - στους οποίους μοιράζεται η απόσταση είναι οι εξής:

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η θέληση και η ανάγκη του Αλέξανδρου να τιμήσει τη μνήμη της συζύγου του Κατερίνας και τη μνήμη εκείνων που «έφυγαν» πολεμώντας γενναία τον καρκίνο. Να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όσους δίνουν τη δική του μάχη μαζί με τους συγγενείς – συνοδούς τους και κυρίως, να ευαισθητοποιήσει άπαντες όσον αφορά την πρόληψη αυτής της ασθένειας. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο κ. +30 697 443 3243 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.forkaterina.com

Facebook: www.facebook.com/forkaterina.gr

Instagram: www.instagram.com/for.katerina

Download as pdf click here

Εκτύπωση

Related Articles